Cauta in oferte

10 motive 10 MOTIVE PENTRU A ALEGE O AGENŢIE DE TURISM

(Analiză publicată în revista americană “TRAVEL AGENT”)

1. Aţi dat pe google “vacanţă în Mexic” şi aţi primit 17,8 milioane de rezultate. Aveţi nevoie de puţin ajutor pentru alegerea corectă?

2. Aţi făcut rezervare la hotel pe un site obscur şi când aţi ajuns la destinaţie v-aţi irosit fiecare zi căutând locul de parcare?

3. Câte ore aţi fost pus să aşteptaţi de compania aeriană care v-a anulat zborul din cauza unei ninsori abundente?

4. Aveţi de gând să vă petreceţi luna de miere într-un resort unde există doar o piscină mică, în care se află mereu 12 copii gălăgioşi?

5. Cine ştia că atunci când aţi rezervat acea “vilă” în Toscana, era de fapt o cameră mică şi fără aer condiţionat? Amuzant, arăta mult mai bine pe ecranul computerului.

6. Nimeni nu v-a explicat că în luna iulie în Rio este iarnă şi aţi luat cu dvs. doar 5 cămăşi hawaiene şi 3 perechi de pantaloni scurţi.

7. Ce faceţi dacă aveaţi nevoie de o vacanţă odihnitoare şi aţi nimerit, în New Orleans, în mijlocul unei petreceri Mardi Gras iar cineva v-a furat încălţămintea?

8. Da, cu siguranţă pozele camerelor de hotel postate pe internet cu fost realizate cu obiectiv superalgular, care măreşte mult perspective.

9. Probabil că va trebui să îl contactaţi pe Procurorul General sau să apelaţi la un for internaţional pentru a reclama faptul că site-ul de pe internet v-a luat banii de 3 ori de pe cardul de credit în loc să o facă doar o dată.

10. Pare ciudat că nu era niciun taximetrist pe aeroport la 3 dimineaţa, când aţi aterizat în Costa Rica, şi atunci vă gândiţi ce bine ar fi fost să vă aranjaţi un transfer până la hotel prin agenţia de turism.Oferta Ideala
Tip Oferta
Tara Destinatie
Transport
Tarif
Plecare din

Presa de Specialitate